Balul elsült hétvége

Két nagyarányú vereséggel zárta a Belgrád elleni hétvégét a nemzetközi bajnokságban, az Interligában az Érdi Baseball és Softball Team SE felnőtt csapata, az Érd Aeros, amely hazai pályán kapott ki.

Hasonló tartalmaink:

Ígéretesen indult a Beograd 96 elleni, Érden rendezett Interliga meccs, ha csak a bevitt pontokat tekintjük, hiszen ötöt is szerzett az Aeros, ám szépséghiba a történetben, hogy már rögtön az első inningben (játékrész) tizennégyet kapott.

Aztán a következő játékrészek már szorosabbak lettek, de a játék képe nem változott, a Beograd sorrendben 3, 2, 1 ponttal növelte a különbséget az utolsó inning előtt, amelyet 3–1-re nyert, így összesítésben az első meccsen 23–6-ra győzött.

Az Interligában bevett szokás, hogy másnap még egy meccset játszanak, ez most is így történt, sőt, nem csak ez, hanem a meccs is hasonlóan alakult, azzal a különbséggel, hogy az első inninget tizenkét ponttal nyerte a szerb csapat, viszont a másodikat az érdiek hozták 3–0-ra.

Úgy tűnt, hogy szoros is lehet a „visszavágó”, de a Beograd nem kegyelmezett, további tíz pontot tett a táblára négy inning alatt, míg az érdiek már nem tudtak visszaérkezni a bázisra, így ezt a meccset 22–3-ra bukták el.

A junioroknál azért jóval szorosabb eredmény született, a Dodgers az Óbuda Redstől 11–5-re kapott ki.

Érd Aeros – Beograd 96 23–6 (14–5, 3–0, 2–0, 1–0, 3–1)

Érd Aeros – Beograd 96 22–3 (12–0, 0–3, 2–0, 2–0, 1–0, 5–0)

Címkék