Gárdonyi Művészeti Gála

Megtartotta hagyományos Művészeti Gáláját a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium. A tanulók színes és változatos produkciókkal készültek az estre, amelyen az általános iskolás tanulók mellett, a gimnazisták is előszeretettel léptek színpadra.

Hasonló tartalmaink:

2010-ben rendezték meg először a Gárdonyi Géza Általános iskola és Gimnázium akkor még új aulájában a Művészeti Gálát. Azóta már hagyomány az iskolában a gálaest, amikor a diákok bemutatják tehetségüket.

vlcsnap-2016-05-31-17h52m56s143

Pintérné Bernyó Piroska, a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium igazgatója elmondta, hogy azzal a céllal szervezték meg ezt a bemutatkozási lehetőséget a diákok számára, hogy megmutathassák a többi diáknak és a szülőknek is, hogy a tanuláson kívül még milyen eredményesen szerepelnek különböző művészeti ágakban.

Változatosan állították össze az este programját, volt ének, zene, táncos produkció is, de ez csak egy csokorra való bemutató az iskola tehetséges diákjainak előadásából – tette hozzá az intézmény igazgatója.

A gálaest a tanév utolsó nagyobb művészeti eseménye volt, az elkövetkező időszakban lesz a nyolcadikos tanulók ballagása, a végzősök számára pedig hamarosan megkezdődnek a szóbeli érettségi vizsgák.

Címkék