Horgászverseny Bicskén

Megtartotta hagyományos horgászversenyét az Érd és Környéke Horgászegyesület a bicskei horgásztavon. A Mike László emlékére rendezett versenyre összesen negyvenen neveztek.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd és Környéke Horgászegyesület a bicskei horgásztavon már korábban is tartott versenyt. Az akkor szerzett jó tapasztalatok miatt a szervezők az idén is a már bevált helyszín mellett döntöttek.

A horgászversenyeket illetően is elmondható, hogy két egyforma év nincsen, és az idei épp a kevésbé sikeresek közé tartozott. A versenyzők elmondták, hogy így is volt fogás, de nem mindenkinek kedvezett a szerencse. Muskovics András, az Érd és Környéke Horgászegyesület gazdasági vezetője elmondta, hogy a tavalyi év után nagyobb fogásra számítottak, de ilyen a horgászszerencse.

Mivel az esemény legfőbb célja a közösségépítés, ezért a részvétel fontosabb az eredménynél – tette hozzá a szervező.

A versenyt megelőzően az időjárás-előrejelzés nem volt kedvező, talán ezért indultak jóval kevesebben az előző évek 70-80 versenyzőjéhez képest. De végül az eső elkerülte a helyszínt.

Minden kategória első három helyezettje a horgászathoz szükséges eszközöket kapott ajándékba: botokat, orsókat és egyéb, a horgászathoz szükséges kellékeket. Pontyból összesen huszonhetet fogtak, valamint sok helyen kárászok is kerültek a szákokba. Súlyra közel 77 kg-ot gyűjtöttek az egyesületi tagok az idei versenyen.

Címkék