Téglagyári piknik az Érdi Napokon

Szeptemberben “téglagyári pikniket” szervez a város az Érdi Napok programsorozat részeként a Téglagyári Völgyben. Egyéb témák mellett erről is beszélt T. Mészáros András polgármester szerdán délelőtt a Polgárok Házában, ahol sajtótájékoztatót tartott. 

Hasonló tartalmaink:

T. Mészáros András bejelentette, hogy várja az önkormányzat a bontási engedélyeket és hamarosan megkezdődik a Duna-parti Téglagyári Völgy környékén a bontás, hisz tavaly óta a terület a város tulajdonában van.

A terület jelenleg életveszélyes, ezért  kerítéssel van körbezárva. A munkát végző Érdi Városfejlesztési és Szolgáltató Kft-nek a helyreállítási munka során több épületet is le kell bontaniuk.

Százmillió forintot szán az önkormányzat a Téglagyári Völgy kitakarítására, mert a cél az, hogy őszre teljesen átadhassák a Téglagyári Völgy területét az érdieknek, hogy a családok ott biztonságban tudjanak kirándulni, sétálni, vagy piknikezni.

A polgármester a témával kapcsolatban elmondta, hogy az Érdi Napok keretében egy mindenki számára nyitott pikniket fognak szervezni, vagyis egy olyan családi napot, ahol lehetőség lesz mindenféle szabadtéri programra; sütésre-főzésre, kirándulásra. A tervek szerint egy esővédő tető is épülni fog a nyár folyamán, így a program akár rossz idő esetén is megtartható lesz.

 

Címkék