Nagycsaládos gyereknap
Nagycsaládos gyereknap

Az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete megtartotta hagyományos gyermeknapi programját a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében. Néptánc, zene, kézműves foglalkozások és bábjátékok – többek között ezekkel a programokkal várták a érdeklődőket a szervezők.

Hasonló tartalmaink:

Az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete minden évben kiemelt figyelmet fordít a gyermeknapra. Idén, a korábbi évektől eltérően a városi rendezvényt megelőzve tartották meg a programot. Így május utolsó vasárnapja előtt egy héttel is adott volt a lehetőség az érdi családoknak a kikapcsolódásra.

Nagycsaládról akkor beszélhetünk, ha legalább három gyermeket nevelnek a szülők, de ez a rendezvényen való részvételnek nem volt feltétele – mondta el Tóth Andor, az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesületének elnöke.

A Múzeumkertben már 10 órakor elkezdődött a rendezvény, délután 4-ig színes programok váltották egymást, melyek mind a szülőknek, mind a gyerekeknek kikapcsolódást jelentettek és egyben közösségépítő szerepük is volt, hiszen sok család az ilyen alkalmakon tud találkozni, beszélgetni egymással.

A Magyar Földrajzi Múzeum kertjében május 29-én, vasárnap ismét programokkal várják a családokat, hiszen a városi gyermeknapot 10 és 18 óra között tartják, amelyen ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

Címkék