Új rendőrautó állt szolgálatba Törökbálinton

Új rendőrautót vett Törökbálint önkormányzata az Érdi Rendőrkapitánysághoz tartozó Törökbálinti Rendőrőrsnek. Az ünnepélyes átadót kedden tartották a településen, amelynek keretében még egy defibrillátort is átadtak az egyenruhásoknak.

Hasonló tartalmaink:

A Törökbálinti Rendőrőrs közel egy éve tartozik az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területéhez. A változást követően is igyekszik az önkormányzat minden feltételt megteremteni az egyenruhások számára a megfelelő munkavégzés érdekében, mint ahogy azt évtizedeken át tette – hangsúlyozta Törökbálint polgármestere. Elek Sándor kiemelte: a közbiztonság javítása érdekében most egy terepjáró autót kaptak a törökbálinti rendőrök, valamint egy újraélesztő készüléket is elhelyeztek az autóban.

Pintér Lajos, az Érdi Rendőrkapitányság vezetője nagy örömmel fogadta a Törökbálint önkormányzatának felajánlását. Ahogy a rendőrkapitány fogalmazott: a rendőrök mindennapi munkavégzését segíti majd az új szolgálatba állított autó.

Az új rendőrautóval olyan helyeket is könnyen meg tudnak majd közelíteni az egyenruhások, amelyek eddig nehezebben mentek. A rendőrkapitány kiemelte: nincs sok bűncselekmény Törökbálinton, azonban azok felderítéséhez jó szolgálatot tesz a jövőben az autó.

Címkék