Szilárd burkolatot kap a központi parkoló

A Szepes Gyula Művelődési Központ mögötti murvás parkoló területét teljes egészében felújítják, ezért a területet hétfőn lezárták. Aszfaltozás zajlik majd a következő hetekben, de július 22-e után már rendezett környezetben parkolhatnak az autósok a városközpontban.

Hasonló tartalmaink:

Már korábban is megfogalmazódott a gondolat, hogy a központi murvás parkolót rendezni kell, hiszen nyáron, a nagy szárazságban a por okozott problémát, a csapadékos időszakban pedig a sár nehezítette meg az autósok életét. Úgy tűnik ez már a múlté, mert elkezdődött a terület rendezése, aszfaltburkolatot kap majd a parkoló.

Tekauer Norbert, önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP) elmondta: Érd központjában szükség van egy ilyen típusú parkolóra és mindenki régi vágya, hogy ez elkészüljön.

Parkolási rend a terület állapota miatt eddig nem volt, az aszfaltozást követően azonban lesz szabályozás, így ha nem is sokkal, de több autó tud majd parkolni a területen. Általában teljesen megtelik a központi parkoló a hétköznapokon, azonban egyéb parkolási lehetőségek is adottak a városközpontban, amelyeket ezen kívül is használhatnak az autósok.

A hivatalos tájékoztatás szerint a lezárás július 22-én 17 óráig tart, ez után vehetik igénybe az autósok a megújult parkolót.

Címkék