Knap Zoltán riportfotó-kiállítása

Knap Zoltán – riportfotók az elmúlt 20 évből címmel kiállítás nyílik 2016. szeptember 2-án 18 órakor a Szepes Gyula Művelődési Központban.

Hasonló tartalmaink:


A tárlatot Bánkúti András fotóriporter nyitja meg. A megnyitón közreműködnek: Mr. Bernaat blues-harmonikás és az Újbudai Babszem Táncegyüttes.

A kiállított fotók között a minket érintő napi események mellett, olyan meghökkentő és szép pillanatokat mutat be képein keresztül, amelyeket riporteri munkája során készített. Részesei lehetünk a sporteseményeken és tüntetéseken átélt izgalom mellett a vörös szőnyegen vonuló sztárok különleges divatbemutatójának. Visszaemlékezhetünk olyan jeles eseményekre, amelyek – ha ezek a fotók nem őriznék meg azokat az utókor számára – akkor mára teljesen feledésbe merülnének.
Knap Zoltán fotóriporter többször volt a Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottja:

2015-ben hír-, eseményfotó-kategóriában II.,
2002-ben képriport-kategóriában III.,
1997-ben portrékategóriában II. díjat kapott.

Riporterként dolgozott a Zsaru Magazin, a Nép­szava, a Tina Magazin, a Magyar Demokrata szerkesztőségében, jelenleg a Bors fotórovat-vezetője.
A kiállítás megnyitója: szeptember 2. 18 óra. A kiállítás megtekinthető: 2016. október 2-ig a Szepes Gyula Művelődési Központ nyitva tartási idejében.

Fotó: Knap Zoltán – az Érdi Napok facebook bejegyzésből.

Címkék