Korábbi érdiek csaptak össze az NB II-ben

A Merkantil Bank Liga NB II hetedik fordulójában a Budaörs labdarúgócsapata ideiglenes otthonában, Csákváron fogadta a szintén ideiglenes otthonba, Dunaújvárosba kényszerülő Vác FC-t. Miskei Attila csapata nem bírt a dunakanyariakkal.

Hasonló tartalmaink:

Hol egymást váltották a helyzetek, hol a mezőnyben folyt a játék, nagyjából így lehetne összefoglalni a Budaörs–Vác mérkőzést, ahol mindkét oldalon akadtak lehetőségek, de a kapusok mindig a helyükön voltak. A második félidőben, ha csak egy árnyalatnyival is, de a hazaiak voltak élénkebbek, legalábbis többször jutottak el veszélyes helyzetig, de vagy épphogy a kapufa mellett, vagy a korábbi budaörs, jelenlegi váci kapus, Szentpéteri Viktor kezében landolt a játékszer, végül gól nélküli döntetlennel zártak a felek.

Egyébként a mérkőzés egyik pikantériáját a budaörsi Sajbán-testvérek (Máté és Miklós), valamint a váci Zsolnai Richárd adták, akik korábban az Érdi VSE színeiben csapattársak voltak.

 

Merkantil Bank Liga NB II, 7. forduló:

Budaörs–Vác FC 0–0

Csákvár. Vezette: Gaál (Szalai B., Kulman)

Budaörs: Ordasi – Kinyik, Gyurácz A., Ódé, Árvai (Deli, 35. perc) – Horváth L., Sajbán Miklós, Bogáti (Menyhárt, 61. p.) – Csillag, Stieber (Pethő, 74. p.), Sajbán Máté.

Vezetőedző: Miskei Attila

Vác FC: Szentpéteri – Hegedűs, Kákonyi, Zsolnai (Nyilas, 73. p.), Földi – Tóth G. Cs., Gulyás M. (Rása, 82. p.), Dlusztus, Majoros (Rusvay, 58. p.), Tóth F., Niedermüller.

Vezetőedző: Nagy Tibor

Címkék