„Otthon” botlott a Budaörs

A Merkantil Bank Liga NB II 9. fordulójának szerdai játéknapján a Budaörsi SC ideiglenes otthonában, Csákváron kapott ki 2–0-ra a másodosztályba idén feljutó Credobus Mosonmagyaróvártól.

Hasonló tartalmaink:

Nem úgy indult a mérkőzés Miskei Attila csapatának, mint ahogy kellett volna, hiszen Bartos Julián már a harmadik percben bevette Ordasi Gergő kapuját. A Budaörs hivatalos oldalán az élő szöveges közvetítésben megjegyzik, hogy Bartos a kaputól 22 méterre kézzel vette át a labdát, majd fordulásból a bal felső sarokba lőtt.

A folytatásban a Budaörs szépen lassan átvette az irányítást, több ígéretes helyzetet is kidolgozott, ám a fordulás után egy jobboldali beadást Laki Balázs lőtt a kapuba, egyenlítés helyett kettővel mentek a mosonmagyaróváriak.

A hátralévő negyven percben tovább harcolt a szépítésért a hazai csapat, ám nem sikerült pontot szereznie.

A Budaörs kilenc meccs után három győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel a húszcsapatos másodosztály tizenötödik helyén áll. Miskei Attiláék a tízedik körben a BFC Siófok otthonában lépnek pályára szeptember 18-án, 18 órától.

 

Merkantil Bank Liga NB II, 9. forduló:

Budaörsi SC–Credobus-Mosonmagyaróvár 0–2 (0–1)

Csákvár. V: Nagy Róbert (Varga Zs., Márkus)

Budaörs: Ordasi – Horváth L., Gál, Kinyik, Ódé – Bogáti, Csillag, Sajbán Miklós (Csobánki, 34. p.) – Deli, Bata (Pethő, 60. p.), Stieber A. (Sajbán Máté, a szünetben).

Vezetőedző: Miskei Attila

Mosonmagyaróvár: Tarczy –Bohner, Deák I., Koszó, Galambos (Schamtovich, a szünetben) – Zsirai, Laki (Szabó Bence, 65. p.), Czár, Jaszarevics – Bartos, Mayer M. (Fekete T., 55. p.)

Vezetőedző: Király József

Gólszerzők: Bartos (3. p.), Laki (49. p.)

Fotó: Budaörsi Sport Club Labdarúgó Szakosztály facebook oldala

Címkék