Bemutatkozik a Gárdonyi Géza Iskola csapata

Szeptember 30-án újra diákpolgármestert és diákképviselőket választanak az érdi középiskolások. A kampányban a helyi médiumokat is használhatják a fiatalok. Az ÉRDMOST-on történő megjelenést a jelöltek jelenlétében megtartott sorsolás útján döntöttük el. Ennek tükrében második helyen a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium csapata mutatkozik be. 

Hasonló tartalmaink:

 

Iván RékaIván Réka-Diákpolgármester-jelölt
Nagyon szeretem Érdet, igazi otthonomnak tekintem. A tavalyi évben sikerült megismernem mind három iskola belső életét, a diákság örömeit és problémáit, ezekkel azonosulva szeretnék idén egy még felelősség teljesebb pozícióban segíteni Érd diákságát, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Fodor BalázsFodor Balázs – Diákképviselő-jelölt
Fodor Balázs vagyok. Most töltöm a 2. gimnáziumi évem a Gárdonyi informatika tagozatán. Kreatív, megbízható, céltudatos diákként és képviselőként szeretnék hozzájárulni városunk iskoláinak fejlődésében. Remélem egy év múlva büszkén kijelenthetjük, hogy jó munkát végeztünk.

Kocsner JánosKocsner János – Diákképviselő-jelölt
Kocsner János vagyok, idén töltöm be a harmadik évemet a Gárdonyiban, rendívül nagy megtiszteltetés hogy a jövő iskolájába járhatok. Születésem óta Érden lakom és látom fejlődéseit illetve mélypontjait. Ezzel rendelkezve szeretném ötleteimmel dúsítani illetve fiatalítani. Rengeteg ötlettel rendelkezem, hiszen nagyon sokat vagyok Érden kint és a programokon például az utcabálokon. Igyekszem mindennel támogatni Érd fejlődését és minél több programot létre hozni szervezni

Lepp TamásLepp Tamás Márk – Diákképviselő-jelölt
Lepp Tamás Márk vagyok a Gárdonyi 10. osztályos tanulója. Százhalombattán lakom, de az elmúlt 1-2 évben inkább Érdhez húz a szívem. Napi rendszerességgel járok ide, iskola, sport és egyéb elfoglaltságok keretében. Ebből adódóan részben magaménak is érzem. Szép , modern, elismert város sikerekkel halmozva. Kisebb problémák, mint minden városban, így Érden is adódnak. Ezért is gondolom úgy, hogy ötleteimmel és tanácsaimmal segíteni tudom az Érdi diákság mindennapjait, ezzel növelve a városi színvonalat. Hasznos és kikapcsolódásra alkalmas programok szervezése mellett, közösségi helyek létrehozása és intézmények fejlesztése, segítése is a céljaim között szerepel. Bizalmatokkal élvén, segíteni fogom mindennapjaitokat az elkövetkezendő 1 évben!

Magyar LászlóMagyar László – Diákképviselő-jelölt
Magyar László vagyok, idén harmadik éve járok a Gárdonyiba. Érden lakom, és itt is tartózkodom az év nagy részében. A város életét és fejlődését gyerekkorom óta követem, így véleményem szerint egy reális kép alakult ki bennem Érdről. Ezáltal nagy ambícióval, sok ötlettel, még több céllal indulok a képviselő mandátumért. Céljaim között szerepel az iskolák tényleges korszerűsítése ezzel is támogatva a város fejlődését, a közterek, külterületek tisztaságának növelése, hasznos és kikapcsolódásra alkalmas programok létrehozása és sok más megvalósításra váró terv! Megelőlegezett bizalmatokat megbecsülve fogom végezni feladataimat a diákság, mindannyiunk közös érdekében!

Tekauer PatrikTekauer Patrik – Diákképviselő-jelölt
Tekauer Patrik vagyok 5 éve tanulok a Gárdonyi iskolában. Születésem óta Érden lakom és látom, hogy fejlődik évről évre a város, de még van mit fejleszteni. Azért jelentkeztem erre a jelöltségre, hogy ötleteimmel segítsem a város fejlődését.

Címkék