Bemutatkozik a Kós Károly SZKI csapata

Szeptember 30-án újra diákpolgármestert és diákképviselőket választanak az érdi középiskolások. A kampányban a helyi médiumokat is használhatják a fiatalok. Az ÉRDMOST-on történő megjelenést a jelöltek jelenlétében megtartott sorsolás útján döntöttük el. Ennek tükrében harmadik helyen a Kós Károly Szakképző Iskola és csapata mutatkozik be. 

Hasonló tartalmaink:

urbán jonatánUrbán Jonatán - Diákpolgármester-jelölt
Urbán Jonatán vagyok, az ÉSZC Kós Károly Szki diák-polgármester jelöltje. Az iskolám 11. évfolyamára járok, rendész szakra. Hat éve vívok az ÉTC-ben. Szabadidőmben szeretek olvasni, röplabdázni és a barátaimmal lenni. Szeretném Érd diákjait képviselni és minél színesebbé, változatosabbá tenni a következő évet a számukra.

takács lauraTakács Laura -  Diákképviselő-jelölt
Takács Laura vagyok, 10. osztályos. Rendészeti tagozaton tanulok. Hobbim a sportolás, aikidozóm és szeretek a barátaimmal lenni. Van egy öreg kis kutyàm, akit nagyon imádok. Bár Százhalombattáról járok be suliba, ami ugye nincs messze Érdtől, nem szeretem a tömegközlekedést.

Kutasi RolandKutasi Roland – Diákképviselő-jelölt
Kutasi Roland vagyok, 10.osztályban rendészeti tagozaton tanulok. Hobbim a biciklizés és a túrázás, és a barátaimmal is sok időt töltünk együtt. Az őszi és tavaszi szünetben a budapesti Jánoshegyre szoktunk menni biciklizni, illetve sokat járunk skate parkba is. Van egy kutyám és egy tengerimalacom,szívesen foglalkozom velük. Bár Velencén lakom, sok időt töltök Érden az iskolám és a barátaim miatt.

Törzsök VivienTörzsök Vivien – Diákképviselő-jelölt
Törzsök Vivien vagyok, az Érdi Kós Károly Szakképző Iskola 11. osztályos diákja. Kereskedelmi ismereteket és marketinget tanulok. Szeretek ebbe az iskolába járni, mert egy összetartó közösség tagja lehetek. Szívesen veszek részt az iskolai és osztályprogramok megszervezésében. Szabadidőmben szívesen sétálok húgommal. Kedvenc időtöltésem, a rajzolás és a tánc. A későbbiekben nemcsak iskolatársaim, hanem a többi érdi diák érdekeit is szeretném képviselni a városi ifjúsági önkormányzatban.

Cseke ZsuzsannaCseke Zsuzsanna – Diákképviselő-jelölt
Cseke Zsuzsannának hívnak. Érden élek szüleimmel és testvéreimmel. Az Érdi Kós Károly Szakképző Iskola 11. évfolyamában kereskedelmi ismereteket tanulok. Érettségi után tanulmányaimat főiskolán szeretném folytatni. Szabadidőmet szívesen töltöm barátaimmal, szeretek kirándulni, zenét hallgatni. Az iskolai és osztályprogramok megszervezésében, megvalósításában igazi „csapatjátékosként” veszek részt. Szeretném városi ifjúsági önkormányzati képviselőként egy nagyobb közösség érdekeit képviselni, és a rám bízott feladatokat lelkiismeretesen ellátni.

Címkék