Szüreti hangulat az otthonban

Idén is megtartották a már hagyományos szüreti bált a Topoly utcai Idősek Otthonában. Kulturális programok, finom ételek, zene, tánc és természetesen egy-két pohár bor segített abban, hogy az idős emberek ki tudjanak szakadni a hétköznapok egyhangúságából.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi zeneiskola produkciójával kezdődött az immár sokéves múltra visszatekintő szüreti mulatság a Topoly utcai Idősek Otthonában. Érsek Sándorné, az intézmény vezetője elmondta, a rendezvény olyannyira népszerű, hogy ilyenkor nem csak a saját gondozottjaikat, hanem máshonnan érkező nyugdíjasokat is szívesen látnak.

Az idősek otthona vezetője elárulta, a programokat évről-évre a lakókkal közösen találják ki, hogy mindenki találjon benne kedvére valót. Miként az sem utolsó szempont, hogy az összejövetel felidézze a régi szüretek és bálok hangulatát.

Akár szüreti mulatság, akár majális, akár pedig egyéb események a Topoly utcában az egyik legfőbb cél mindig az, hogy az otthonban lakó emberek mindennapjaira talán sokszor jellemző monotonitás ha csak pár órára is, de megszűnjön.

Címkék