Készen áll a gát a jótékonysági futásra

Szombaton (október 1-jén) 10-től 14 óráig a Fészek Gyermekvédő Egyesület Gyermekek Átmeneti Otthona javára Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával jótékonysági futást tartanak a gáton. A programot megelőzően a Fészek dolgozói és pártfogoltjai kitakarították a gátat.

Hasonló tartalmaink:

Takács Attiláné, a Fészek munkatársa már tavaly is összeszedte a gyerekeket (akik nem voltak iskolában) annak érdekében, hogy a napokban a futás miatt lekaszált füvet a járdáról összeseperjék és a szemetet, valamint a gondatlan gazdák által ott hagyott kutyagumit összeszedjék.

Hallgassa meg interjúnkat Takács Attilánéval, aki egy kis verset is kifüggesztett a gátnál azoknak, akik kutyával arra sétálnak, vagy futnak.

A rendezvényt támogatja Szekeres Adrien énekesnő, dalszerző és mindenki, aki a futáson részt vesz. Mindenki maga dönti el, hogy mekkora összeggel támogatja az intézményt és azt is, hogy mekkora távot fut.

A támogatásra lehetőség lesz a regisztrációnál, de átutalással is történhet.

A program 10 órakor kezdődik a köszöntőkkel, majd Bartos Dávid, IRONMAN triatlonista tart bemelegítést a 10:30-kor kezdődő futás előtt.

A futás ideje alatt, egészen 13 óráig folyamatosan programokkal várják a látogatókat.

Címkék