Szombaton fuss a Fészekért!

Szombaton tartják meg az eredetileg augusztus végére tervezett jótékonysági futást a Fészek Gyermekvédelmi Egyesület javára. A szervezők szeptember 29-én, szombaton délelőtt 10 órakor várják a főtérre azokat, akik részt szeretnének venni a programon. A befolyt pénzt a Fészek Átmeneti Gyermekotthonának felújítására fordítják.

Hasonló tartalmaink:

Nincs meghatározott összeg, amivel indulni lehet a futáson: mindenki maga dönti el, mekkora adománnyal kíván hozzájárulni a krízishelyzetbe került gyermekeknek menedéket nyújtó intézmény felújításához.

A futáson indulók azt is eldönthetik, milyen hosszú – tíz, hét és fél, öt, két és fél, vagy akár csak egy kilométeres – távot szeretnék teljesíteni. Aki tíz kilométert, vagy afölötti távot vállal, az már 10:30-kor elindulhat a főtérről, 11:00-kor az 5 km-es, 11:30-kor a 7,5 km-es, délben pedig a 2,5 km-es táv futói állhatnak starthoz. Az egy kilométert vállalók bármikor csatlakozhatnak az esemény ideje alatt (13:30 ig mindenkinek célba kell érkeznie).

A támogatásra a futás regisztrációjánál, a helyszínen van lehetőség, de persze az adakozásnak nem feltétele a futás. Aki személyesen nem tud megjelenni az eseményen, de szívesen támogatná az otthon felújítását, arra is van lehetőség banki átutalással a Fészek Gyermekvédő Egyesület OTP Bank. Nyrt.-nél vezetett bankszámlájára: 11742111-20027928 (a közlemény rovatba írják be “Jótékonysági futás”).

A szervezők különféle  programokkal szórakoztatják azokat, akik már lefutották a távot, illetve minden érdeklődőt: tánccsoportok, sportegyesület állnak majd színpadra.

A rendezvényt Érd önkormányzata, Szekeres Adrien énekesnő, valamint érdi futók, önkéntes segítők támogatják.

Címkék