Szeptember végén lehet futni a Fészekért

A Fészek Gyermekvédelmi Egyesület javára eredetileg augusztus 26-ára tervezett jótékonysági futást az eső miatt elhalasztották. Az Egyesület most bejelentette, hogy szeptember 29-én, szombaton tartják majd meg a jótékonysági programot.

Hasonló tartalmaink:

A szervezők szeptember 29-én, szombaton délelőtt 10 órakor várják a Főtérre azokat, akik részt szeretnének venni a jótékonysági programon. Az eseményen befolyt pénzt a Fészek Átmeneti Gyermekotthonának felújítására fordítják. Nincs meghatározott összeg, amivel indulni lehet a futáson, mindenki maga dönti el, mekkora adománnyal kíván hozzájárulni a krízishelyzetbe került gyermekeknek menedéket nyújtó intézmény felújításához.

A futáson indulók azt is eldönthetik, milyen hosszú, 10 vagy 7,5 vagy 5 vagy 2,5 km-es vagy akár csak 1 km-es távot szeretnék teljesíteni. Aki 10 km-t vagy fölötte vállal, az már 10:30-kor elindulhat a Főtérről, 11:00-kor az 5 km-es, 11:30-kor a 7,5 km-es, délben pedig a 2,5 km-es táv futói állhatnak starthoz.

A támogatásra a futás regisztrációjánál, a helyszínen van lehetőség, de persze az adakozásnak nem feltétele a futás, a szervezők őket különböző színpadi programokkal szórakoztatják addig. Ha személyesen nem tud megjelenni az eseményen, de szívesen támogatná az otthon felújítását, arra is van lehetőség banki átutalással is a Fészek Gyermekvédő Egyesület OTP Bank. Nyrt.-nél vezetett bankszámlájára: 11742111-20027928 (a közlemény rovatba írják be “Jótékonysági futás”).

A jótékonysági futás részletes programja megtalálható itt.

 

Címkék