Kétnapos lesz a városi idősek napja

A korábbi években tapasztalt óriási érdeklődésre való tekintettel idén már kétnapos lesz a városi idősek napja. Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a megemlékezés is indok arra, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, technikailag is rohamosan fejlődő világunkban. 

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Idősügyi Tanács az idei programot is a Szepes Gyula Művelődési Központban rendezi meg szeptember végén. A rendezvény idén már kétnapos lesz, okulva a korábbi évekből, hiszen közel húsz nyugdíjas klub és az érdeklődő érdi szépkorúak nem fértek be egy napon ünnepelni.

Idén úgy oldják meg a korábbi helyzetet, hogy megrendezik az idősek napját szeptember 27-én és 28-án is. A városi nyugdíjas klubokat a szervező, Szepes Gyula Művelődési Központ osztja el. Az egyéni jegyek, az érdi  – nem klubtagok – számára korlátozott számban a művelődési központ információján igényelhetők hétköznapokon  10-16 óráig.

Az ünnepi műsorban fellép Simonyi Krisztina és Zsiga László színművészek, köszöntőt mond T. Mészáros András, polgármester.

idosek-vilagnapja-2018. eu

Címkék