A Fészekért futottak
2018
szept. 29

A Fészekért futottak

Negyedik alkalommal rendezték meg ma délelőtt a jótékonysági futást a Fészek Gyermekvédelmi Egyesület javára. A rossz idő dacára mintegy kétszázan álltak rajthoz, hogy támogassák a krízishelyzetbe került gyermekeknek otthont adó épület felújítását. A rendezvény másik célja a nevelőszülők toborzása volt, de aki "csak" azért jött, hogy jól érezze magát, az sem távozott csalódottan, hiszen a futás mellett családi programok várták az érdeklődőket.

Tovább...
Átmeneti szülők
2018
szept. 27

Átmeneti szülők

Szombaton, szeptember 29-én 10 órától tartja meg a főtéren az eredetileg augusztus végére tervezett jótékonysági futást a Fészek Gyermekvédelmi Egyesület. A befolyt pénzt a Fészek Átmeneti Gyermekotthonának felújítására fordítják. A rendezvénnyel azonban az egyesület másik, 25 éves fennállásának kezdetétől meghatározó tevékenységére, a nevelőszülői hálózatra is fel szeretnék hívni a figyelmet. A nevelőszülői feladatról beszélgettünk Báló Ottíliával, igazgatóval, szakmai vezetővel.

Tovább...
Szombaton fuss a Fészekért!
2018
szept. 24

Szombaton fuss a Fészekért!

Szombaton tartják meg az eredetileg augusztus végére tervezett jótékonysági futást a Fészek Gyermekvédelmi Egyesület javára. A szervezők szeptember 29-én, szombaton délelőtt 10 órakor várják a főtérre azokat, akik részt szeretnének venni a programon. A befolyt pénzt a Fészek Átmeneti Gyermekotthonának felújítására fordítják.

Tovább...
Tanszeradományt vár a Fészek
2018
aug. 31

Tanszeradományt vár a Fészek

Tanszeradományokat gyűjt a Fészek Gyermekvédő Egyesület, hogy minél szélesebb tárházból biztosíthassák a krízis helyzetbe került családokból akár az átmeneti otthonba, akár a nevelőszülői családokba érkező gyermekek számára azt, amire az iskolában szükségük lehet.

Tovább...
“Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni…”
2017
dec. 23

“Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni…”

A Fészek Gyermekvédő Egyesület Gyermekek Átmeneti Otthona karácsonyi ünnepsége sok-sok nevetéssel, szappanbuborékkal, zenével, előadással, ajándékkal, édességgel, és nem utolsó sorban határtalan szeretettel telt december 21-én, csütörtökön délután az Alsó utcai kis házban.A Fészek Gyermekvédő Egyesület Gyermekek Átmeneti Otthona is megtartotta karácsonyi műsorát az otthon lakóinak és az Eszter-lánc mesezenekar szereplésével december 21-én, csütörtökön délután.

Tovább...
Rekord a jótékonysági futáson
2017
okt. 7

Rekord a jótékonysági futáson

Minden eddiginél több pénz, 400.000 forintnál is több gyűlt össze a szombaton megrendezett 3.Jótékonysági Futáson, amit a Fészek Gyermekvédő Egyesület javára rendeztek. Az eseményt a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében felállított színpadon bonyolították le, a futókat pedig a városközpontban vitték körbe. A befolyt összeget a Gyermekek Átmeneti Otthonának konyha felújítására költik.

Tovább...
Idén is lesz Fészek jótékonysági futás
2017
okt. 2

Idén is lesz Fészek jótékonysági futás

Testmozgás, adakozás, szórakozás – ezzel a három szóval lehetne jellemezni a Fészek Gyermekvédő Egyesület jótékonysági futását, amelyet harmadszor rendeznek meg október 7-én, a Gyermekek Átmeneti Otthona javára.

Tovább...
Frizurát kaptak a Fészek Otthon lakói
2017
ápr. 11

Frizurát kaptak a Fészek Otthon lakói

Egy érdi anyuka, Pappné Péva Krisztina néhány hónappal ezelőtt azzal robbant be a köztudatba, hogy plüssmackókat gyűjtött a gyermekeket szállító mentőautókba. Az akció olyan sikeres volt, hogy azóta is számtalan felajánlás érkezik, a mostanra már csoporttá alakult Érddel Együtt szervezetnek.

Tovább...
Jótékonysági fodrászkodás
2017
ápr. 4

Jótékonysági fodrászkodás

Szépészeti jótékonysági akció Érden. Egy kisgyermekes anyuka és két helyi fodrász jóvoltából a Fészek Gyermekotthon lakói szépülhetnek meg teljesen ingyen szerdán délután. Pappné Péva Krisztina a főszervező, aki arról vált ismertté korábban, hogy plüssmackókat gyűjtött a gyermekeket szállító mentőautókba.

Tovább...
Jótékonysági futás a gyermekotthon javára
2016
okt. 4

Jótékonysági futás a gyermekotthon javára

Jótékonysági futást tartottak szombaton az ófalusi gáton a Fészek Gyermekvédő Egyesület Átmeneti Gyermekotthonának javára. Mindenki maga dönthette el, hogy mennyit fut, mint ahogyan azt is, hogy mekkora összeggel támogatja az otthon lakóit.

Tovább...