Jótékonysági fodrászkodás

Szépészeti jótékonysági akció Érden. Egy kisgyermekes anyuka és két helyi fodrász jóvoltából a Fészek Gyermekotthon lakói szépülhetnek meg teljesen ingyen szerdán délután. Pappné Péva Krisztina a főszervező, aki arról vált ismertté korábban, hogy plüssmackókat gyűjtött a gyermekeket szállító mentőautókba.

Hasonló tartalmaink:

Pappné Péva Krisztina az Érd FM 101,3-nak elmondta, hogy a mackógyűjtés után sok adományt kaptak, és kapnak azóta is, és ennek köszönhetően kerültek kapcsolatba a Fészek Gyermekotthonnal, hiszen sok csomagot vittek már nekik. Aztán jött a szépészeti felajánlás, hogy a fodrászok ingyen frizurát készítenek a Fészek Gyermekotthon lakóinak.

A téli plüssmaci-akció óta egy komolyabb civilközösség alakult az interneten, és így rendszeresen visznek adományokat rászorulóknak – mondta Pappné Péva Krisztina.

Szeretnének segíteni a Móra Ferenc Általános Iskola rendbetételében is, ahová speciális nevelési igényű gyerekek járnak. Vittek már adományokat, de ha vállalkozók részéről érkezne felajánlás a felújítással kapcsolatban, akkor szívesen megszerveznék és elvégeznék önkéntesekkel a munkákat. Az iskolaudvart is rendbe tennék, április végére tervezik, lehet majd csatlakozni. Azon is gondolkodnak, hogy később egyesületi vagy alapítványi keretek között folytatják a jótékonykodást.

Címkék