2016 OKTÓBER ISMÉT A LÁTÁS HÓNAPJA!

A Látás Hónapja a Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma által közösen létrehozott kampány. A szervezők, szakmájukat tisztelve szívükön viselik a magyarországi látáskultúrát, – egy olyan társadalmi célú, országos összefogást kívánt létrehozni, mely által a magyar lakosság OKTÓBER hónapban, egy költség nélküli, térítésmentes látásellenőrzésben, szakmai tanácsadásban részesíti azt, aki a kampányban résztvevő üzleteket felkeresi.

Hasonló tartalmaink:

Ezáltal a magyar lakosság látáskultúráját fejleszteni kívánjuk, éles látás iránti igényét kívánjuk felkelteni. Ez mindannyiunk közügye, mert megfelelő látásélességgel biztonságosabban közlekedhetünk, kényelmesebben végezhetjük a munkánkat, és teljesebb életet élhetünk.

Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse az Önnek legmegfelelőbb optikát, akár ezen a honlapon, akár az optikai üzletek kirakatát nézegetve, ahol megláthatja a figyelemfelhívó plakátokat, és térjen be az üzletbe.

Az Egészségügyi Minisztérium, kezdeményezésünket felkarolta. Az Országos Baleset – megelőzési Bizottság külön partnerének ismerte el kampányunkat, így különösen nagy támogatottságot élvez a Látás Hónapja.

A szervezők ezúton is köszönik a támogatóknak, elsősorban a magyarországi optikai üzleteknek az önzetlen anyagi és erkölcsi támogatást, illetve a kampányban résztvevő üzletek dolgozóinak, hogy felvállalták ezt a nagy munkát.

Reméljük, hogy Ön is él a lehetőséggel és találkozunk októberben egy az Ön látásáért is tenni kivánó optikai üzletben.

Bövebb információ: http://www.latasellenorzes.hu/content/hu/2016_oktober

Címkék