Megvan a tizedik!

Megszerezte tizedik győzelmét az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE. Limperger Zsolt együttese a 11. fordulóban a sereghajtó VLS Veszprém otthonában nyert 2–1-re.

Hasonló tartalmaink:

Nem játszott kifejezetten jól, de így is hátrányból felállva és megtizedelve szerezte meg harmincadik pontját a harmadosztályban az Érdi VSE, miután a még nyeretlen, négy döntetlennel és hat vereséggel az utolsó helyen álló VLS Veszprém tudott nyerni.

A házigazdák helyzetek sorát alakították ki, de ziccereiket nem tudták kihasználni. Az érdi védelem olyannyira nem akart összeállni, hogy Limperger Zsolt már a 37. (!) percben lecserélte Honti Attilát. Aztán a második félidőre a másik szélső védő, Németh Gábor Vince sem jött ki. A Honti helyére beálló Ország Péter sem volt biztos pont, miután a térfélcsere után rögtön az első percben nem tudott lekezelni egy labdát, amellyel a hazaiak megléptek és Horváth Valentin lőtt Kertész Ferenc kapujába.

Aztán a folytatásban mondjuk javított Ország Péter, miután a 61. percben az ő remek jobboldali beadására érkezett tökéletes ütemben Tárkányi Gergő, aki fejjel vette be Hársfalvy András kapuját.

Tíz perccel később a másik csere, Gyurácz Bálint beadásáról ellenben Tárkányi lemaradt, de Gulyás Gergő, a hazaiak védője – érdi szempontból – jó ütemben érkezett, s róla saját kapujába pattant a labda.

A hajrában hiába tett mindent a pontszerzésért a Veszprém, az érdiek megtartották egygólos előnyüket és megszerezték harmincadik pontjukat, tízedik győzelmüket a bajnokságban. Limperger Zsolt csapatának előnye továbbra is öt pont az élen, miután a Kaposvári Rákóczi FC a III. kerületi TVE otthonában nyert 1–0-ra.

NB III, Nyugati csoport, 11. forduló
VLS Veszprém–Érdi VSE 1–2 (0–0)

Veszprém. Vezette: Horváth Tibor (Molnár I., Imrő)
VLS Veszprém: Hársfalvy – Gulyás G., Kókány, Bognár B., Horváth V. – Ács, Gunther, Molnár Marcell, Büki (Szabó Péter, 69.) – Simon B. (Szabó Levente, 76.), Felder.
Vezetőedző: Lantai Balázs
Érdi VSE: Kertész F. – Honti (Ország, 37.), Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. (Pintér N., a szünetben) – Kónya B., Pallagi, Melczer – Tárkányi, Balázsovics (Gyurácz B., 60.), Kelemen P.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gólszerzők: Horváth V. (46.), ill. Tárkányi (61.), Gulyás G. (71. – öngól)

Címkék