Három sima győzelem

Három lány vízilabda mérkőzésnek adott otthont hétvégén az ÉRD Aréna. A Budapesti Vízilabda Szövetség 2002-es lány gyermekbajnokságának harmadik fordulójában három könnyed győzelem született.

Hasonló tartalmaink:

Az ÉRD Arénában rendezett forduló hivatalos rendezője a III. kerületi TVE volt. A három mérkőzés egyben toborzó is volt a Budapesti Honvéd-Érdnek, amely várja a vízilabdázni vágyó 2002-es vagy annál fiatalabb lányokat.

Az első mérkőzés volt csak szoros, bár az sem igazán, hiszen az FTC Utánpótlás és a Vidám Vízilovak VSC összecsapásán utóbbi a második negyed után már 8–4-re vezetett és végül ugyan a harmadik és a negyedik játékrészben kapaszkodtak a fradisták, végül 11–8-ra kikaptak.

A második találkozón a Kaposvári VK nem kezdett jól az OSC VSE ellen, hiszen a fővárosiak az első negyedet három góllal nyerték, itt pedig már el is dőlt a meccs, hiszen a következő játékrészeket is simán hozta az OSC, amely 17–4-re diadalmaskodott.

A zárómeccsen a „házigazda” III. kerület a BVSC-Zugló ellen szállt vízbe. A zuglóiak jól kezdtek és temérdek megúszásgóllal az első két hétperces felvonást tíz góllal nyerték. A budaiaknak nem volt visszaút, 26–8-ra kikaptak.

Aki szívesen kipróbálná magát a női vízilabdában a Budapesti Honvéd-Érd színeiben és edzésre is járna, az keresse meg a Budapesti Honvéd-Érd edzőjét, Vargáné Gazdag Erikát telefonon, a +36-70/629-2948-as számon, vagy hétköznaponként 18 és 20 óra között az ÉRD Aréna uszodájában.

Címkék