A természet hangjai – rajzpályázat iskolásoknak

„A természet hangjai” címmel rajzpályázatot hirdet a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Zenei Könyvtára.

Hasonló tartalmaink:

Minden általános iskolás korú gyermek adhat be pályaművet, amelyet választható technikával készített el. Az elbíráláskor a kategóriákat a beérkező rajzok mennyisége alapján állapítják meg. A Móra Ferenc Általános Iskolából érkezett versenyzők korcsoportokba való besorolásánál figyelembe veszik a speciális fejlődési ütemüket.

Minden olyan alkotást várnak, amelyet egy, az alkotónak kedves zeneszám ihletett, amely a természettel kapcsolatos (Az állatok farsangja, Péter és a farkas, Négy évszak, Éj a kopár hegyen, Beethoven: VI. szimfónia – vihar, népdalok, stb).

A pályaművek leadási határideje: 2016 november 15.

A pályázatról részletesen tájékoztatott Szögi Zsuzsanna a Csuka Zoltán városi Könyvtár Zenei Könyvtárának munkatársa:

A pályaművek leadásának helye: Csuka Zoltán Városi Könyvtár Zenei Könyvtára (Érd, Alsó u. 27.)

A pályaművek mérete: maximum A/3-as.

A pályaművek hátoldalán kérik feltüntetni: – a pályázó gyermek nevét, osztályát, iskoláját – a kép címét és a zeneművet – a felkészítő pedagógus nevét és elérhetőségét (e-mail cím).

Az eredményhirdetés időpontja, helyszíne: 2016. november 30. szerda 16.00 Csuka Zoltán Városi Könyvtár Zenei Könyvtára (Érd, Alsó u. 27.)

A díjnyertes pályamunkák megtekinthetők 1 éven keresztül a Zenei Könyvtár kiállító falán. A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdésekre választ kaphatnak a Zenei Könyvtárban személyesen, telefonon a 23-524-070-es számon, e-mailben a zk@csukalib.hu címen. 

Címkék