Vagyonvédelmi kampány

Törökbálinton, a bevásárlóközpontban állomásozik a héten a rendőrség “Házhoz megyünk” elnevezésű vagyonvédelmi kampánya. Az Országos Vagyonvédelmi Kampány keretében a rendőrség munkatársai a vagyonvédelmi lehetőségekről és a mindennapok biztonságáról tájékoztatják a lakosságot.

Hasonló tartalmaink:

A lakosság vagyonbiztonsága érdekében a rendőrség tavaly országos kampánysorozatot indítptt. A megyénként három településen és a főváros három helyszínén felállított információs pontokon minden hónapban egy héten keresztül szakemberek látják el tanácsokkal a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat. Igény esetén az ingatlanok egyedi biztonsági vizsgálatát is elvégzik.

A programban a rendőrség mellett részt vesznek az érintett önkormányzatok, a helyi polgárőrség tagjai, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács munkatársai, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara képviselői.

A kampánysorozatot a lakosság vagyonbiztonságának óvása hívta életre, amely kezdeményezés – az állampolgárok bűnmegelőzési felvilágosítása által – segít a vagyon elleni bűncselekmények számának visszaszorításában és támogatja az állampolgárok önvédelmi készségeinek fejlesztését.

Címkék