Nyugdíjas Expo érdieknek ingyen

A SYMA Konferencia- és Rendezvényközpontban nyolcadik alkalommal rendezik meg  a megújult „50+ Nyugdíjas Expot”, ahol nem csak a húszéveseké a világ!

Hasonló tartalmaink:

A lakosság több mint harmada az 50 év feletti korosztály. Ők még dolgoznak, de már biztosan gondolnak vagy készülnek nyugdíjas éveikre. Nekik és az idősebbeknek, a nyugdíj mellett dolgozóknak és az aktív életet élő nyugdíjas embereknek szól a rendezvény, melyre szeretettel várják őket, családtagjaikat és minden érdeklődőt Budapesten a SYMA Konferencia- és Rendezvényközpontban 2016. november 25–26-án (9–17 óra).

Az 50+ Nyugdíjas Expón a látogatók idén is megismerkedhetnek több száz szolgáltatóval és termékkel, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgáljak. Kedvezményes üdülési és programajánlatok között válogathatnak és számtalan ötletet találnak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

Idén is kiemelten foglalkoznak az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, vendégváró helyek bemutatásával. A hideg téli napokra hangulatos színházi estéket és egyéb remek programokat kínálnak és gondoskodni fognak azokról a meglepetésvendégekről, akik az expó jó hangulatát garantálják majd.

Pontos helyszín: SYMA Konferencia- és Rendezvényközpont (XIV. ker., Dózsa György út 1.).

Mivel az érdi polgármesteri hivatal támogatja a rendezvényt, ezért az 50+ korosztály ingyen látogathatja a rendezvényt, ha a jegypénztárban lakcímkártyája felmutatásával igazolja, hogy Érdről érkezett.

Címkék