Idősek karácsonya az Arénában

Az Érd Arénában rendezik meg az Idősek karácsonya rendezvényt december 15-én 15 órakor, ahol – Oszvald Marika főszereplésével – egy nagyszabású, másfél órás operettgálával kívánják megajándékozni a városunkban élő szépkorúakat. A műsorra a belépés ingyenes, de -a regisztrációt követően - nyugdíjas igazolvány és érdi lakcímkártya felmutatásához kötött. 

Hasonló tartalmaink:

A múlt héten Simó Károly alpolgármester (Fidesz-KDNP) elnökletével ismét összeült városunk Idősügyi Tanácsa. A tagok megállapították, hogy az idei esztendőre kitűzött célok maradéktalanul megvalósultak, s alapvetően sikeresek voltak az idősek számára szervezett rendezvények.

Az évet pedig egy nagyszabású karácsonyi rendezvénnyel kívánják zárni, amit az Érd Arénában rendeznek meg, annak okán, hogy a múlt évben kevésnek bizonyult a Szepes Gyula Művelődési Központ színházterme, mert sokszoros túljelentkezés volt a helyekre.

Simó Károly elmondta, hogy idén az a cél, hogy valamennyi nyugdíjas ki tudjon kapcsolódni az ünnepségen, ezért a klub vezetőket arra kérte gyűjtsék össze a jelentkezőket, akik a programon részt kívánnak venni. Azok, akik pedig nem tartoznak egy érdi nyugdíjas klubhoz sem, ők a Szepes Gyula Művelődési Központban tudnak regisztrálni személyesen, vagy pedig telefonon a 06 23 365-490-es telefonszámon. 

Zárásként Simó Károly arról tájékoztatta a tanácstagokat, hogy még a héten a közgyűlés elé kerül a szociális rendelet nyugdíjasokat kedvezően érintő módosítása. Ennek lényege, hogy a lakásfenntartásra jogosultak a nyugdíjuk minimális emelkedése okán ne veszítsék el ezt a támogatást.

Az alpolgármester arra is felhívta a figyelmet, hogy a fővárosi Syma csarnokban november 25-26-án megrendezésre kerülő Nyugdíjas Expó érdi résztvevőinek – lakcímkártya felmutatása mellett – nem kell belépési díjat fizetniük, mert az önkormányzat az érdiek részére befizette a regisztrációs díjat.

Címkék