Ételosztás lesz vasárnap

November 27-től, advent első vasárnapjától egészen az enyhébb, tavaszi idő beköszöntéig minden hétvégén ingyen ételosztással próbálja meg segíteni az arra rászoruló érdieket a Szociális Gondozó Központ illetve a hozzájuk csatlakozó egyházi és civil szervezetek.

Hasonló tartalmaink:

Egy-egy alkalommal 250-300 adag ételre lehet számítani, amit idén az Emma utca 8. szám alatt osztanak ki vagy – mozgásképtelenség esetén -, szállítanak házhoz.

Hallgassa meg az ÉRD FM interjúját Récsei Krisztinával, a Szociális Gondozó Központ vezetőjével.

A szociális intézmények az egyházakkal közösen szervezik az adományozást. Vasárnap délután 1 és 3 óra között, az Emma utca 8. szám alatt várnak mindenkit, akinek segítséget jelenthet az ingyenes ebéd – közölte Récsei Krisztina, a Szociális Gondozó Központ vezetője.

Ahhoz, hogy rendszeresen meg tudják tartani a vasárnapi ételosztást, segítőkre is szükségük van a szervezőknek. Önkéntesek osztják az ebédet, és szívesen látják azokat, akik csatlakoznának, illetve támogatásokat is várnak, akár különféle élelmiszerek vagy pénzadomány formájában – tette hozzá Récsei Krisztina.

 Tehát mostantól minden vasárnap 13 és 15 óra között, az Emma u. 8 szám alatt várják meleg ebéddel a rászorulókat egészen addig, amíg a hideg idő tart.

Címkék