Már csak egy állomás

A Ferencvárosi TC otthonában rendezett utolsó kvalifikációs torna van hátra az akrobatikus tornászoknál, amely után decemberben lesz az országos bajnoki döntő. A legutóbb, gödöllői versenyen az Érdi Torna Club hat dobogós helyet szerzett.

Hasonló tartalmaink:

Az ob végső állomásása az előző, kvalifikációs tornákon elért eredmények alapján lehet indulási jogot szerezni. Korábban Tóth Zoltán, az ÉTC főtitkára lapunknak elmondta, azt várják, hogy idén legalább annyi egységük jusson döntőbe, mint tavaly – tehát hat.

1124_etc_2Az előző országos bajnokságon az érdiek hat egysége volt érdekelt, s mindnyájan a dobogón végeztek.

Az utolsó előtti pontszerző versenyt Gödöllőn rendezték. A XII. Grassalkovich Kupán az ÉTC kilenc egysége vett részt, s ezek közül hat dobogóra állhatott.

Az újoncoknál a lány párosoknál ketten is a legjobb háromban végeztek, Pelczer-Nagy Eszter és Katona Lilla első, Mák Virág és Biksi Borbála harmadik lett.

A hármas egységeknél Gerzanics Villő, Gerzanics Csenge és Sztrunga Jázmin az értékes, ötödik helyen zártak.

Gyermek korosztályban, leány párosok között Vajna Lilla és Kis Vanda második, Bernáth Dorina és Lovász Eszter negyedik helyen végzett.

Serülő kettes korosztályban, fiú párosok között Kánnai Márton és Balogh Máté első helyezett lett, míg ugyanebben a korcsoportban a lányoknál Bikkes Eszter és Ivanics Rozina végzett az élen. A háromfős egységeknél a lányok Cser Natasa, Kabai Bernadett és Monostory Anna az előkelő, negyedik helyet szerezte meg.

Továbbá a serdülő egyes korosztályban a lány párosoknál Renglovics Anna és Szilas Eszter ezüstérmet szereztek.

Az egységeket a vezetőedző, Papp Ildikó mellett Lakos Henriett, Vajda Tamás és Cserép Péter edzők, valamint Ferenczi Fanni segédedző készítették fel.

Címkék