Harmincegy meccs

Az ÉRD női kézilabdacsapata idén először rendezte meg a Suli Kézilabda Utánpótlás Programot (SKUP), melynek első fordulójában kilenc lány és tizenhárom fiú csapat vett részt a környék iskoláiból.

Hasonló tartalmaink:

A SKUP-ban azok az iskolák vesznek részt, amelyekben kézilabdaoktatást tart az ÉRD, de a diákok nem igazolt sportolók. Az idei első fordulóban kilenc lány együttes és tizenhárom fiú gárda mérte össze erejét húszperces mérkőzéseken, két pályán, az ÉRD Arénában.

A lányokat három hármas csoportra osztották, az A-csoportot a Batthyány I nyerte a Százhalombattát és a Sóskút I-et megelőzve. A B-jelű trióban a Batthyány második egysége végzett az élen, a második az Érdligeti Általános Iskola egysége lett, míg a harmadik helyen a Sóskút II zárt. A C-csoportban nem tudott nyerni a Batthyány harmadik együttese, csak második lett a Pusztazámor mögött, de a Kőrösi előtt.

A fiúknál a tizenhárom gárdát egy ötös és két négyes csoportra osztották. Az öttagú A-csoportot a Biatorbágy nyerte négy győzelemmel, a második az Érdliget lett, a dobogóra a Pusztazámor férhetett fel, köszönhetően jobb gólkülönbségének a Sóskút I-gyel szemben, míg az ötödik hely a Teleki II-é lett.

A B-csoportban kiélezett volt a küzdelem, a Batthyány döntetlent játszott a Százhalombatta I-gyel, de kedvezőbb gólkülönbsége miatt nyert, a harmadik a Kőrösi, a negyedik pedig a Sóskút II lett. A C-négyesben a Teleki I győzött, a Sóskút III, a Százhalombatta II és a Kőrösi II előtt.

Lányok
Sóskút I–Batthyány I 1–25
Sóskút II–Batthyány II 0–8
Pusztazámor–Kőrösi 13–4
Sóskút I–Százhalombatta 0–11
Sóskút II–Érdliget 1–9
Pusztazámor–Batthyány III 8–1
Batthyány I–Százhalombatta 8–1
Batthyány II–Érdliget 13–0
Kőrösi–Batthyány III 2–2

Fiúk
Sóskút II–Százhalombatta I 2–16
Kőrösi I–Batthyány 7–10
Kőrösi II–Teleki I 2–18
Biatorbágy–Teleki II 12–2
Kőrösi II–Százhalombatta II 2–17
Sóskút III–Teleki I 11–13
Sóskút I–Biatorbágy 4–16
Sóskút II–Kőrösi I 4–17
Sóskút III–Kőrösi II 22–2
Biatorbágy–Pusztazámor 10–6
Kőrösi I–Százhalombatta I 7–10
Pusztazámor–Érdliget 5–9
Sóskút I–Teleki II 8–7
Százhalombatta I–Batthyány 8–8
Pusztazámor–Teleki II 8–6
Sóskút III–Százhalombatta II 9–7
Érdliget–Teleki II 11–4
Sóskút I–Pusztazámor 7–7
Százhalombatta II–Teleki I 8–12
Sóskút I–Érdliget 2–11
Sóskút II–Batthyány 0–22
Biatorbágy–Érdliget 12–3

Címkék