Az ünnep fényei Érden

Advent első vasárnapján országszerte kigyúltak a fények: tereken, az utcákon, a házakon, a lakásokban. Többek között Érden is nagy volt az öröm, hiszen a Főtér gyönyörű díszvilágításban pompázik, ahogy szép díszek jelzik az ünnep közeledtét Ófaluban és Érdligeten is. 

Hasonló tartalmaink:

Kezdetét vette az adventi időszak. Karácsony napjáig számos programmal várják az érdeklődőket Érden a központban az ünnepi rendezvénysorozaton.

Tegnap délután családi programra várták a családokat Érden a Főtéren ahol felléptek a Pumukli Óvoda gyermekei, a Csurgó Zenekar és a Maszk Bábszínház.

Az adventi koszorú első gyertyáját T. Mészáros András polgármester gyújtotta meg.

December 4-én délután a 45 esztendős fennállását ünneplő Érdi Bukovinai Székely Népdalkör ad ünnepi műsort a művelődési központban, népszokásokkal, betlehemes játékok bemutatásával. A második adventi gyertyát a népdalkör tagjaival együtt gyújthatják meg a résztvevők.

December 11-én a művelődési házban karácsonyváró családi délutánra várják az érdieket: lesz hangszersimogató, táncház és kreatív sarok is. A harmadik gyertyát közös éneklés keretében gyújtják majd meg a családi délután vendégei.

December 18-án Szulák Andrea ad élő koncertet az érdieknek – ez lesz az egyetlen olyan adventi programja a művelődési központnak, amelyre belépőjegyet kell váltani.

Címkék