SK adventi koszorú ötletek
2017
dec. 2

SK adventi koszorú ötletek

Ha lemaradtál a kertbarátok közös adventi koszorú készítéséről, nincs kedved több ezer forintot kidobni a boltban egy csillivilli koszorúért, van viszont egy kis időd és energiád, na meg pár hozzávalód, akkor tarts velünk ezen a héten is a karácsonyra való közös készülődésben! 10 ötletet gyűjtöttünk össze, hogyan lehet egyszerű, mégis mutatós adventi koszorút eszkábálni otthon.

Tovább...
Adventi koszorú  készítése a Kertbarátokkal
2017
nov. 30

Adventi koszorú készítése a Kertbarátokkal

Adventi koszorút készítene, de nem tudja, hogy álljon neki? December 1-én, pénteken 17:00-tól mindenkit szeretettel vár a Kertbarát kör, ahol megmutatják a koszorúkészítés csínját-bínját, és segítenek is az alkotásban, hogy a végén mindenki egy-egy remekművel térjen haza.

Tovább...
Az ünnep fényei Érden
2016
nov. 28

Az ünnep fényei Érden

Advent első vasárnapján országszerte kigyúltak a fények: tereken, az utcákon, a házakon, a lakásokban. Többek között Érden is nagy volt az öröm, hiszen a Főtér gyönyörű díszvilágításban pompázik, ahogy szép díszek jelzik az ünnep közeledtét Ófaluban és Érdligeten is.

Tovább...
Adventi koszorú divat Érden
2016
nov. 26

Adventi koszorú divat Érden

Már csak négy vasárnap van karácsonyig, ezért hétvégén eljön az ideje annak, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Akkor sem kell aggódnunk azonban, ha még nem készítettük el a díszünket, mert a legtöbb érdi virágüzlet meghosszabbított nyitva tartással várja a vásárlókat.

Tovább...