Még több Mikulás

Négy esztendeje már, hogy Érd főterén négy Mikulás örvendezteti meg a kicsiket csokival, szaloncukorral – és ha már négy a Mikulás, a meglepetés sem korlátozódhat egyetlen napra: tavaly három délelőttön át várták a gyerekeket az Érdi Fidesz tagjai, akik évről évre örömmel öltik magukra a piros ruhát, és ragasztanak fehér szakállat.

Hasonló tartalmaink:

Idén újabb meglepetéssel készülnek a Mikulások – tudtuk meg Antunovits Antal Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselőtől, az akció kezdeményezőjétől, aki négy éve azért vette fel a mikulásjelmezt, mert szeretett volna örömet szerezni nemcsak négy unokájának, hanem a város összes gyermekének. Csatlakozott hozzá Bada Zoltán, Demjén Attila és Fazekas József, így lett egyszerre négy Mikulása Érdnek – sőt, idén még többen lesznek.

– Ebben az esztendőben nemcsak a főtérre, hanem a Bem térre és az új, hajós játszótérre is ellátogatnak a Mikulások. December 5-én, hétfőn, délelőtt 10 és délután 2 óra között a főtéren várjuk a gyerekeket, kedden pedig 10 órától 14 óráig, illetve délután 16-tól 18 óráig leszünk ugyanitt. 6-án délelőtt 10 és délután 2 között az Érdi Fidelitas Mikulásai látogatnak el a Bem térre, és ők délután meglepik a gyerekeket az új hajós játszótéren is. Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat fiataljai is terveznek meglepetést 6-ára: ők a Budai úti bevásárlóközpontban osztogatnak szaloncukrot a kicsiknek – tette hozzá Antunovits Antal.

A Mikulások örömmel látják az óvodás és iskolás csoportokat, de nagyon örülnek a szüleikkel érkező gyerekeknek is. Aki szeretne, hozhat egy saját maga által készített díszt is – no nem a Mikulásoknak, hanem a mindenki karácsonyfájára, amit idén is a főtéren állít fel a város.

Érdi Újság/Ádám Katalin, fotó: Boros Sándor

Címkék