Családi délután advent harmadik vasárnapján

Advent harmadik vasárnapján karácsonyváró programokkal és zenés, táncos foglalkozásokkal várták az érdeklődőket a Szepes Gyula Művelődési Központban. A hagyományoknak megfelelően a délutánt a város főterén közös énekléssel és adventi gyertyagyújtással zárták.

Hasonló tartalmaink:

Idén második adventi hétvégén rendezték meg a karácsonyváró családi délutánt a Szepes Gyula Művelődési Központban. Elsősorban kisgyermekes csalások számára szerveztek programokat: volt kézművessarok, ahol karácsonyi ajándéktárgyakat és díszeket készíthettek a gyerekek, de zenés-táncos program is színesítette a délutánt – mondta el Lukács Orsolya, a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatóhelyettese.

A délután folyamán, a Hangszersimogató című foglalkozás keretében Barta Viktória, a Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola Zeneismeret tanszékvezetője különböző hangszerekkel ismertette meg a gyerekeket.

A rendezvényen Hudák Ágnes a Kisharang néptáncegyüttes vezetője táncházat és Luca-napi műsorukban az e naphoz fűződő néphagyományokat is felelevenítették.

A város főterén advent harmadik vasárnapját közös énekléssel és gyertyagyújtással zárták.

Címkék