Mini focipályát kaptak a diósdi ovisok

Egy mini focipályával és egy új mászókával gyarapodott a diósdi Dió Óvoda központi épülete a közelmúltban. A fejlesztés – többek között – a településen található Nemzetközi Keresztény Iskola adományából valósult meg.

Hasonló tartalmaink:

A helyiek által csak amerikai iskolaként emlegetett Nemzetközi Keresztény Iskola régóta jó kapcsolatot ápol a diósdi intézményekkel, de a Dió Óvoda vezetőségét így is váratlanul érte az az adomány, amit a szomszédos tanintézmény ajánlott fel számukra. Persze a pénz sosem jön rosszul, így az önkormányzat segítségével hamar meg is találták a helyét az összegnek.

“A tavalyi év során némi pluszbevételre tettünk szert és úgy gondoltuk, hogy mindezt adomány formájában odaadnánk valakinek. A város polgármesterével beszélgetve végül abban maradtunk, hogy az óvoda lesz a kedvezményezett. Ha van rá lehetőség, akkor számunkra természetes, hogy adunk, szóval ha a Jóisten is megáld bennünket, akkor Diósd számíthat ránk – emelte ki David Welsh a Nemzetközi Keresztény Iskola, Budapest igazgatója.”

Az óvoda pedagógia programjának kiemelt része a mozgásfejlesztés, illetve a szabad levegőn való mozgásfejlesztés, ebbe a koncepcióba illik ez a komplex fejlesztést szolgáló terület az udvaron – mondta el Kiss Gyöngyi a Diósdi Dió Óvoda intézményvezetője.

Címkék