Éremhalmon túl

Sikeres, de fordulatos évet tudhat maga mögött az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület, amely mind az érmek számában, mind sportdiplomáciában előrébb lépett.

Hasonló tartalmaink:

Hallgassa meg Balogh Péterrel, az ÉSWS SE elnökével készült interjúnkat!

Gyerekektől felnőttekig, fiúktól a lányokig formagyakorlattól és küzdelemig – nagyjából így lehetne összefoglalni, mennyire sokrétű az ÉSWS SE, hiszen a shaolin wushu sportágának minden kategóriáját lefedi.

A Shaolin wushu, illetve a kung fu maga is egy olyan sportág, amely hiába harcművészet, nem a harcra nevel, hanem sokkal inkább az életformára. Ezt próbálják átadni az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Egyesületben is.

Jártak Bécsben, Kínában, sőt, ösztöndíjat is kapott az egyik sportolójuk. Ugyan alapvetően nem túl nagy egyesület a teljes hazai sportmezőnyhöz képest az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai SE, de a sportágban honi szinten kimagasló eredményekkel rendelkezik, amely nem csak az érmek számában mutatkozik meg.

Lezárták az évet. „Felkészülési levezetés”. A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornaterme adott otthont az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület által rendezett Mikulás Kupának, mellyel a klub jelképesen lezárta az évet.

Címkék