Karácsonyi ajándék az ifjúsági önkormányzattól

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat és az Érd Aréna közös akciót hirdetett karácsony előtt. Januártól szeptemberig minden hónapban; minden érdi általános iskolából kisorsolnak egy-egy diákot, aki egy 10 alkalomra szóló úszóbérletet nyer egy kísérőjével együtt. 

Hasonló tartalmaink:

15419709_1605552373083680_4385998702239860859_oA kezdeményezés lényege, hogy minden érdi általános iskolás gyermek jelentkezés útján részt vehet egy sorsoláson január és szeptember között, majd az ifjúsági önkormányzat minden hónap huszadikáig kisorsol egy szerencsés nyertest. Minden iskola játszik, így minden iskolában kilenc nyertes lesz – hangsúlyozta Fodor Enikő, diák-alpolgármester. “-Az Érd Arénával közös meglepetésünknek köszönhetően 81 diák sportolhat térítésmentesen a következő kilenc hónapban.”

Tekauer Patrik sportért és egészségügyért felelős referens elmondta, hogy az Ifjúsági Önkormányzat számára nagyon fontos, hogy minél több érdi diák sportoljon. Hozzátette, nagyon fontosnak tartják, hogy az érdi diákság megismerje az érdi létesítményeket és az ott rejlő sportolási lehetőségeket.

Zólyomi Ádám, az Érd Aréna létesítményvezetője azt mondta, hogy nagyon örülnek az Ifjúsági Önkormányzat megkeresésnek. Annak érdekében, hogy a nyertesek mindenképp felhasználják a nyereményüket, minden ajándék bérlet mellé kísérőjegyet adnak, hiszen valószínűsíthető, hogy egy kisebb gyermeket nem engednének el a szüleik egyedül úszni.

A gyakorlati teendőkről Fodor Enikő elmondta, hogy a jelentkezéseket az iskolák gyűjtik, az ifjúsági önkormányzat pedig minden hónap huszadikán fog sorsolni.

Címkék