Nyugdíjasok ajándéka hajléktalanoknak

Bejglivel, almával, szaloncukorral kedveskedtek a Barátkozzunk Nyugdíjasklub tagjai a Fehérvári úti hajléktalanszálló lakóinak. Egyikük, Szőke István azt mondta, megható, hogy gondolnak rájuk az emberek az ünnepek idején is.

Hasonló tartalmaink:

A hajléktalanszállón is igyekeznek meghittebbé tenni a karácsony napjait – mondta Pákozdi Orsolya egységvezető. Hozzátette: a szakemberek munkáját jól kiegészítik az ilyen kezdeményezések.

A Barátkozzunk Nyugdíjas Klub vezetője, Gürtlerné Balla Julianna az ajándék átadásakor arról beszélt: nagyon örül neki, hogy örömet tudnak szerezni a hajléktalanszálló lakóinak, ezzel is egy kicsit szebbé téve a karácsonyukat.

Évek óta támogatják a hajléktalanszállót – mondta Fülöp Sándorné önkormányzati képviselő, a Barátkozzunk nyugdíjasklub tagja. Szívesen vesznek részt ebben, hiszen mindenkinek jólesik egy kis törődés – tette hozzá.

Elmondta még, hogy a pénteki ételosztásban a nyugdíjasklub több tagja is részt vesz. Ezenkívül 25-én, vasárnap is meleg ebéddel, gulyáslevessel várják a rászorulókat a Kálvin téri református templomnál délelőtt 11 órától.

Címkék