Karácsonyi hangverseny

Megtartotta hagyományos karácsonyi hangversenyét a Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola. A Kálvin téri református templomban tartott koncertre a zenetörténet különböző korszakaiból válogattak.

Hasonló tartalmaink:

Az adventi időszakban minden évben megtartja hagyományos karácsonyi hangversenyét a Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola. A Kálvin téri református templomban megtartott koncerten az intézmény kamaraegyüttesei, gyermekzenekara és -kórusa, valamint a tanári zenekar és a tanári kórus lépett fel.

Stibló Anna, a Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója elmondta, hogy a karácsonyi koncert mindig az óév búcsúztatása és előretekintés az újév felé. Majd hozzátette, hogy első alkalommal léptek fel a Kálvin téri református templomban, aminek nagyon örülnek, hiszen akusztikájukat és atmoszférájukat tekintve is a templomok alkalmasak a karácsonyi koncertek megtartására.

A koncerten a zeneiskola minden korosztálya bemutatkozott a legkisebb növendékektől a pedagógusokig. Az idei hangversenyre a zenetörténet különböző korszakaiból állították össze a hangverseny anyagát.

Címkék