Jegyek a röplabda Magyar Kupára

Már lehet jegyet venni a február 10-én és 11-én az ÉRD Arénában rendezett női és férfi röplabda Magyar Kupa négyes döntőire.

Hasonló tartalmaink:

Február 10-én és 11-én az ÉRD Aréna ad otthont a férfi és női röplabda Magyar Kupa bronzmeccseinek, illetve döntőinek. A nőknél nem változott a tavalyi mezőny, sőt, nem csak a résztvevők, hanem azok elosztása sem, hiszen a döntőt a Vasas Óbuda és a címvédő Linamar Békéscsabai RSE vívja, míg a dobogó legalsó fokáért a Jászberényi RK játszik a Fatum Nyíregyházával. A férfiaknál ellenben a tavalyi finálé bronzmeccsé „szelídült”, miután a címvédő Fino Kaposvár az Openhouse Szolnoki RKSI ellen, a HÉP-Kecskeméti RC pedig a Pénzügyőr SE ellen kapott ki, így a döntőt a Tisza-parti és a fővárosi együttes vívja majd. A röplabda Magyar Kupa négyes döntőjében mind a férfiaknál, mind a nőknél négy-négy csapat vesz részt. A kétnapos esemény a női döntővel kezdődik, majd a bronzmérkőzéssel folytatódik. Szombaton a férfiak küzdenek meg a harmadik helyért, majd a döntőért. Az előző kiírásban a férfiaknál a Fino Kaposvár lett a végső győztes megelőzve a Kecskeméti RC-t, a Dágot és a MAFC-BME-t, míg a nőknél a Linamar-Békéscsabai RSE történelmet írt, hiszen először lett kupagyőztes, miután a Vasas Óbudát győzte le a döntőben, a harmadik a Fatum Nyíregyházát legyőző Jászberényi RK lett.

Már megvásárolhatóak a jegyek a röplabda Magyar Kupa döntőire ésbronzmérkőzéseire. A hölgyek február 10-én, a férfiak pedig 11-én lépnek majd pályáraaz ÉRD Arénában. A felnőtt napijegy 1 500 forintba, a diák és nyugdíjas napijegy pedig1 000 forintba kerül, míg 12 év alatt ingyenes a belépés. A belépők az ÉRD Arénapénztárában és on-line a www.erdarena.hu oldalon (a jegyvásárlás fülre kattintva) is megvásárolhatók. Fontos információ, hogy a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Február 10., péntek:
17.00: Linamar-BRSE–Vasas Óbuda (női döntő)
19.30: Jászberényi RK–Fatum Nyíregyháza (női bronzmérkőzés)

Február 11., szombat:
17.00: FINO Kaposvár–HÉP-Kecskeméti RC (férfi bronzmérkőzés)
19.30: Pénzügyőr SE–Openhouse-Szolnoki RKSI (férfi döntő)

Fotó: hunvolley.hu

Címkék