Egyedülálló sportkompelxum épülhet Érden

Országos szinten is egyedülálló sportkomplexum jöhet létre Érden – erről Simó Károly alpolgármester beszélt a héten megtartott közgyűlést követően. Az elképzeléseket az Érd Aréna melletti területen valósítanák meg, ehhez először a terület átadására volt szükség, ezt az Érdi Sport Kft. apport formájában kapta meg a közgyűlés döntésének köszönhetően.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd Aréna melletti terület fejlesztéséről is döntött a testület: az ingatlant átadják az Érdi Sport Kft-nek, amely ezeket a fejlesztéseket – a városfejlesztési kft. bevonásával, önkormányzati forrás nélkül – megvalósítja majd.

– Így Érden egy olyan sportkomplexum tud létrejönni, ami nemcsak a városban, hanem Magyarországon is páratlan: tíz-tizenkét sportág képviselői számára lenne alkalmas, és módot nyújtana nemcsak a versenyek, edzőtáborok lebonyolítására. Emellett szálláshelyet is biztosítana a sportolók, illetve az Érdre érkező turisták részére – mondta az alpolgármester, hangsúlyozva: a szálláshelyek megépítését piaci szereplők bevonásával oldaná meg az önkormányzat, de csak azt követően, hogy a sportlétesítmény már elkészült.

 

 

Címkék