Jótékonysági bálok a gyermekekért

A Marianum Általános Iskolában és a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban is szülők-nevelők bálját tartottak, ahol a szórakozás mellett alkalma nyílt a szülőknek arra is, hogy feltöltsék az intézmények működését támogató alapítvány kasszáját.

Hasonló tartalmaink:

A Marianum Általános Iskolában idén második alkalommal tartották meg a Szent Imre Alapítvány farsangi bálját. Ahogy azt az intézményigazgatója, Takácsné Tóth Noémi hangsúlyozta: “az alapítvány nagymértékben támogatja az intézmény működését, így a bál jó alkalom arra, hogy feltöltsék annak kasszáját és a bevételből az idén sor kerülhet az épület energetikai felújítására és a nyílászárók árnyékolására is.

A farsangi bált a Marianumban tavaly első alkalommal szülői kezdeményezésre szervezték meg, az érdeklődés idén is nagy volt, több mint kétszáz szülő és tanár beszélgethetett kötetlenebb formában és nézhette meg a színvonalas műsort.

A Vörösmarty Mihály Gimnáziumban Retro hangulatban telt az ötödik alapítványi bál, melynek célja volt, hogy a szülők egymást és a gyermeküket tanítókat jobban megismerhessék és hogy adományokat gyűjtsenek az iskola alapítványa számára, amely az iskola szakmai programjait, a testvériskolai kapcsolatok ápolását és a tárgyi szükségleteket támogatja. Ebben az évben a második emeleten lévő tantermek egy részét szeretnék klimatizáni – emelte ki Szilasné Mészáros Judit igazgató.

vmgbal

Címkék