Triatlonedzések indulnak gyermekeknek Érden!

A tavaly alakult Érdi Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület (ÉKTSE) sikeres évet zárt.

Hasonló tartalmaink:


A sportegyesület versenyzőit harmincszor szólították a dobogóra, ami minden tekintetben felülmúlta a várakozásokat. Külön öröm, hogy ebből 11 érmet a hegyikerékpáros utánpótlás csapat versenyzői szereztek meg. A hazai legnagyobb hegyikerékpáros versenysorozaton a Top-Maratonon pedig Poteczin Anikó összetett kategória második, Kámán Krisztián pedig összetett kategória harmadik helyet ért el.
Az egyesület tavaly áprilisban indította el a kerékpáros utánpótlás nevelést, amelyhez továbbra is várják a kerékpározni szerető gyermekek jelentkezését már óvodás kortól.
A kerékpáros sikereken felbuzdulva az idei évben az egyesület elindítja a triatlonos utánpótlás nevelés programját, melyre szeretettel várja a sportolni szerető gyermekeket Érdről és vonzáskörzetéből.
Az utánpótlás csapat vezetőedzői posztját Bartos Dávid korosztályos sprint távos magyar bajnok fogja betölteni.
„Tizenkét éves korom óta versenyszerűen triatlonozom, imádom ezt a sportágat. A három számból (úszás, kerékpározás, futás) a futás a kedvencem – mutatkozik be Bartos Dávid, akit a sportág után érdeklődő helyiek minden bizonnyal már ismernek, de legalább egyszer összefutottak már vele. – Az egyesületben én fogom tartani a kerékpár, a futás, és az erőnléti edzéseket. Jelenleg is versenyszerűen űzőm a triatlont, de emellett már három éve edzőként is tevékenykedem. Szeretettel várok minden mozogni vágyó gyerkőcöt az ÉKTSE triatlon utánpótlás csapatába!”
Az úszóedzéseket Lukács Zsuzsanna fogja végezni, aki több mint tízéves tapasztalattal rendelkezik a gyermekek úszásoktatása és edzése területén. Az edzések központi helyszíne az ÉRD Aréna lesz, ami megfelelő hátteret biztosít az edzések levezetéséhez.
Az edzések időtartama heti 5×1 óra, havonta átlag 20-21 edzést biztosítanak a gyermekeknek.
Jelentkezési feltételek:
- betöltött 7. életév
- stabil úszás tudás (minimum 25 méter egyhuzamban)
- saját kerékpár
Az edzések díjtétele:
Egyesületi éves tagsági díj: 10.000.-Ft
Edzések díjai: 14.500.-Ft/hó
Az edzésekre március végéig folyamatosan lehet jelentkezni az egyesület elnökénél, Kömöz Róbertnél. Elérhetőségei: erdiktse@gmail.com, +36 30 932 6478
Az egyesület oldalai: www.éktse.hu, facebook.com/roprintracingteam

Címkék