Jótékonysági farsangi mulatság az Érdligetiben

Az iskolai báloknak két fontos célja van: egyik, hogy a szülők és nevelők közelebb kerüljenek egymáshoz, a másik pedig a jótékonyság, mert a rendezvény bevételét, amivel olyan célokat megvalósítására fordíthatja az intézmény, amelyeket más forrásból nem képes megoldani. Az Érdligeti Általános Iskolában is régi hagyománya van a farsangi mulatságnak, amit a múlt hétvégén a Túr utcai épületben tartottak meg.

Hasonló tartalmaink:

Vargáné Balogh Erika, az iskola  igazgatója elmondta, hogy a bál bevételéből tovább szeretnék folytatni mindkét épület külső és belső terének szépítését és a számítógéppark felújítását, további gyarapítását is a befolyt összegből tervezik.

Ahogy a korábbi években, idén is teltházas volt a rendezvény. Ilyenkor az iskolában mindenki sokat dolgozik azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat a farsangi bálon. A felnőttek báltermet varázsolnak a zsibongóból, a diákok pedig változatos, vidám műsorral lepik meg szüleiket. Sok éves hagyomány, hogy a végzősök látványos keringővel kápráztatják el a közönséget, a kisebbek pedig vicces koreográfiákat mutatnak be. Az idei műsorban a 2.c osztály a Karib-tenger kalózaivá változtak, a 6.b tanulói pedig egy lovagkori jelenetet mutattak be, korabeli jelmezekben. Nagy sikere volt az elsősök tűztáncának és a negyedikesek tiroli meg spanyol táncprodukciójának is. Az ötödikesek ezúttal csíkos ruhába bújva, börtönrockkal szórakoztatták a közönséget. A Mesters Táncegyesület tagjai is bemutatták sikeres produkciójukat és az akrobatikus tánc sem hiányozhatott az idei műsorból. Ezt követően a diákok hazamentek, a felnőttek viszont maradtak, hogy a hajnalig tartó, jó hangulatú mulatságon hajnalig ropják a táncot.

 

Címkék