Öt diákolimpiai érem

A Diósdi DSE és Érdi Judo Club öt éremmel tért haza a Siklóson rendezett serdülő országos diákolimpiáról –számolt be róla a klub honlapján.

Hasonló tartalmaink:

A DDSE és ÉJC hét versenyzője képviselte magát a korosztályos diákolimpián, ahol Hajdu Ilang 44 kilogrammban aranyérmet szerzett korosztályában, miután nemrég az idősebb korosztályban, az ifi magyar bajnokságon ötödik lett. Büki Viktória még nem is serdülő, ám a nagyobbaknál is megmérette magát a 48 kilogrammos súlycsoportban, s harmadik helyen végzett, míg Riedlt Dóra elsőéves serdülőként állt helyt. Bodor Sára (57 kg) is remekelt, a negyeddöntőben a későbbi győztestől kapott ki, ám a bronzmeccset megnyerte. Dávid Éva +63 kilogrammban hetedik lett, míg a fiúknál Bíró Botond (50 kg) nem jutott el a helyosztókig, azonban Vargha Zsolt bronzérmesként zárt egy vesztes és három győztes meccsel a háta mögött.

„Az egyesületek közötti ranglistán az előkelő nyolcadik helyre kerültünk az öt fényes éremmel és egy helyezéssel! Gratulálunk minden résztvevőnek!” – olvasható a klub honlapján.

Fotó: judoklub.hu

Címkék