Fitness-parkért báloztak a Gárdonyiban

Szombaton tartották a szülők-nevelők bálját az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban. A bevételt egy kültéri fitness-park kialakítására fordítják.

Hasonló tartalmaink:

A szülők-nevelők báljának több éves hagyománya van a Gárdonyi iskolában, mint ahogy annak is, hogy a befolyt bevételt a gyerekekre fordítja a szülői munkaközösség. Idén egy szabadtéri fitness-parkot szeretnének kialakítani az iskola udvarán; erre tették félre a tavalyi bál bevételét is.

A szombati bálon százötven szülő, nevelő, illetve barátaik mulattak együtt. A rendezvény vendége volt dr. Bács István alpolgármester is. Az este kezdetén Pintérné Bernyó Piroska köszöntötte a vendégeket, majd Ivánszkiné Fintor Ágnes, a szülői munkaközösség elnöke összegezte az elmúlt év eredményeit. Elhangzott az is, hogy ebben az évben kiemelkedően sok támogatói jegy kelt az alapítványi bálra.

A mulatság a diákok, illetve táncegyesületek műsorával kezdődött, majd a vacsorával folytatódott – közben Birta Miklós jazz-gitáros, az egyik gárdonyis diák édesapja zenélt –, ezt követte a tánc és a tombola. Az est fénypontja egy, az ÉRD játékosai által aláírt kézilabda árverezése volt: az egyedi sporteszközt 30 ezer forintért ütötték le. Voltak egyéb felajánlások is: egy cég például báli fotózást ajándékozott az iskolának.

A Gárdonyi felújított, kibővített épületében ez volt a hetedik bál; igaz, idén nem a farsanghoz, hanem a nőnaphoz kötődött a mulatság, de így is hajnalig tartott, mint az elődjei.

Címkék