A könyvtár kapta a Pro Publicitate Díjat

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár volt a legjobban kommunikáló szervezet 2017-ben. Az intézmény korábban fölényesen megnyerte az internetes szavazást. Az elismerést március 15-én, az érdi városi ünnepségen vette át az igazgató, Sebestyénné Majchrowska Ewa T. Mészáros András polgármestertől és Fekete Zoltán ügyvezető-főszerkesztőtől. 

Hasonló tartalmaink:

Harmadik alkalommal hirdette meg az Érd Médiacentrum a Pro Publicitate Díj két körös szavazását. Az első fordulóban a médiacentrum saját médiumainak – ÉRD TV, ÉRD FM 101,3, valamint az ÉrdMost.hu weboldal – munkatársi véleményét kérte ki, hogy melyik az intézmény, civil szervezet, vagy hivatal, aki az előző évben a legjobban kommunikált velük. Az Érd Médiacentrum dolgozói elsősorban azt értékelték, hogy egy intézmény mennyire volt együttműködő és kezdeményező a kommunikációban, valamint, hogy tájékoztatási gyakorlatuk milyen mértékben elégítette ki az ügyfelek, az itt élők és a sajtó információs igényeit.

Az első körben idén az Érd Médiacentrum dolgozói a  Csuka Zoltán Városi Könyvtárat és a Magyar Vöröskereszt Érdi Szervezetét jelölték. Ezt követően internetes szavazást indítottak, ahol három héten keresztül maguk az olvasók, nézők, hallgatók dönthették el, hogy hozzájuk kinek a hírei jutottak el jobban.

Ennek nyomán, az érdiek döntése alapján a Pro Publicitate Díjat 2017-ben a  Csuka Zoltán Városi Könyvtár nyerte. 

A könyvtár munkatársai rendkívül együttműködőek, kezdeményezik a híradásokat, segítik a sajtó munkáját, nem véletlen, hogy szinte nincs olyan hét, hogy valamelyik médiumban ne volna szó egy-egy ott zajló programról, újdonságról, aktuális eseményről.

(Fotó: Boros Sándor)

IMG_0944

Az Érd Médiacentrum minden munkatársa szeretettel gratulál a  Csuka Zoltán Városi Könyvtár valamennyi dolgozójának, s köszönik munkájukat, amivel segítik az érdi közösség építését!

 

Címkék