Egyre feljebb!

A magyar labdarúgó-válogatott március 25-én Portugália ellen játszik világbajnoki selejtezőt, ezért nem csak az NB I-ben, hanem az NB II-ben is egy kisebb szünet következik, ám a 25. forduló mérkőzéseit már csütörtökön megrendezték, ahol a Budaörs 4–1-re verte a Csákvárt Tatabányán.

Hasonló tartalmaink:

A Merkantil Bank Liga NB II 25. köre előtt az őszi szezonban még Csákváron játszó Budaörs tavasszal ideiglenes jelleggel már Tatabányán játssza hazai mérkőzéseit, ahol ezúttal az Aqvital FC Csákvárt fogadta Bognár György együttese. A BSC már a hetedik percben megszerezte a vezetést, amikor Bata Csongor harcolt ki büntetőt, melyet Csillag Dárius értékesített, majd a 29. percben Bata a kapufát találta telibe, ám a kipattanó Petró Balázs elé került, aki nem hibázott (2–0).

Ám három perccel később visszajöttek a meccsbe a vendégek, amikor egy jobboldali beadás után Molnár Csaba passzolt Horváth Gábor kapujába.

A félidőre azért egygólos előnnyel vonultak a „hazaiak”, majd az 57. percben Petró szabadrúgása után Deli Márió lőtt közelről a kapuba. Nem sokkal később Petró gólja és gólpassza után ugratta ki remekül az ősszel még a Csákvárt erősítő Horváth Rolandot, aki egy cselsorozat után talált a vendégek kapujába, s ezzel 4–1-re nyert a Budaörs, amely feljött a tabella tizennegyedik helyére, s hátránya egy pontra olvadt a tizenkettedik Dorogi FC-hez képest, köszönhetően annak, hogy elmúlt hat meccséből négyet megnyert két döntetlen mellett.

Merkantil Bank Liga NB II, 25. forduló
Budaörs–Aqvital FC Csákvár 4–1 (2–1)
Gólszerzők: Csillag (7. – tizenegyesből), Petró (29.), Deli (57.), Horváth Roland (64.), ill. Molnár Csaba (32.)

(fotó: bsc1924.com)

Címkék