Már csak három hét és ismét NYITNIKÉK!

Április 21-23 között negyedik alkalommal veszi kezdetét a vásári forgatag, a város életébe beépült ÉRDI NYITNIKÉK. Az Érd Aréna három napra vásárterületté alakul: 150 kiállító várja a látogatókat a legkülönfélébb termékekkel, szolgáltatásokkal, sok-sok érdekességgel.

Hasonló tartalmaink:

madar-2

A kiállítói listát, a termékek, tevékenységek leírását az alábbi linkre kattintva megtekinthetik.

A rendezvény Facebook oldala elérhető itt. 
A valóban sokszínű kiállítói standok mellett igyekeztünk kulturális, szórakoztató programokkal is szolgálni a látogatók érdeklődését. Az idén is lesz élőzenés felvonulás, amely pénteken 15.00 órakor indul a város főteréről, népviseletbe öltözött néptánccsoportokkal, lovas produkcióval, s bízunk benne, hogy minél több résztvevővel. Az ünnepélyes megnyitót igazi show műsorként divatbemutatót láthatunk. A színpadon szombat-vasárnap változatos programok, koncertek szórakoztatják a közönséget. Fodrászversenyt és nemzetközi petanque versenyt indítunk. A kicsiket a színpadi műsorok mellett játszóházzal, kézműves foglalkozásokkal várjuk. Jókat ehetünk, ihatunk, több finomságból kóstolhatunk.

Mindezeken felül igazi nyereményeső várja sok-sok ajándékcsomag formájában a látogatókat a naponta kétszeri nyereménysorsoláson és a tombolahúzáson. A vásári Körbe Görbe játékra jelentkezők számára is nagyszerű meglepetés vár.

A programajánlóból is látszik, hogy mindhárom napon érdemes meglátogatni a vásárt, hiszen a kiállítók felkészültsége mellett, az eseményt szervező kamara is figyelmet fordít, hogy minden korosztály jól érezze magát az ÉRDI NYITNIKÉK – TAVASZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR dús programú eseménysorozatán! A belépés ingyenes, így akár minden nap találkozhatunk!

                                                                                              dr. Kupcsokné Polyák Ágnes – főszervező

                                                                                                                  PMKIK munkatársa

Címkék