Hamarosan az új helyén várja az ügyfeleket a parkvárosi posta

Évtizedes kényelmetlenség szűnik meg áprilisban Parkvárosban a Bem téren, ahol bezár a régi kis posta, hogy az új helyén, az egy hónapja megnyílt Intersparban fogadja az ügyfeleket. Az Iparos úton található hipermarket néhány száz méterre található a régi postától, az ügyfelek a mélygarázsban és a felszíni parkolóban is kényelmesen meg tudnak állni. 

Hasonló tartalmaink:

 

Az új posta nyitását hosszú évek óta várják az érdiek, aki valaha is járt a parkvárosi postán tudja, hogy az ott dolgozók és az ügyfelek is kényelmetlen körülmények között tartózkodtak. Az épület kicsi volt, levegőtlen, nyáron izzasztó meleg, télen pedig nagyon hideg, hiszen az ügyfelek rendszerint nem fértek be az eladótérbe, ezért az ajtó folyton nyitva volt. A parkolás a Bem közben szinte lehetetlen volt, a szűk zsákutcában alig lehetett megfordulni. Áprilistól azonban tágas, korszerű körülmények és kiváló parkolási lehetőségek várják a postai dolgozókat és ügyfeleket.

A régi posta épülete a közeljövőben bontásra kerül, hiszen a Modern Városok Program részeként teljesen átalakul Parkváros beköszönő kapuja, s létrejön a Teleki Sámuel Általános Iskola és Gimnázium. A  postával egybeépült iskolaépület, melyben két osztályterem üzemel, a főépülettől való távoli helyzete miatt a gimnáziumba nem integrálható, ezért a tervek szerint azt elbontanák, s helyére egy parkot építenének, ahonnan megközelíthető volna a gimnázium új, impozáns bejárata is.

FRISSÍTÉS

Kérdésünkre, hogy mi az oka, hogy nem nyitott meg a posta  április 3-án a Magyar Posta Zrt. az alábbi választ adta: Érd parkváros posta kivitelezési munkálatai jelenleg is folynak. Az átköltözés, valamint a nyitás napja április második felére várható.

Címkék