Takarítottak az óvodások

Gyerekek, óvónők és szülők együtt szedték a szemetet péntek délután a város postástelepi részén. Az érdi Pumukli Német Nemzetiségi Óvoda egy európai kezdeményezéshez csatlakozva szervezett hulladékgyűjtési akciót, melynek a takarításon túl, nem titkolt célja volt a szemléletformálás is.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi Pumukli Német Nemzetiségi Óvoda is csatlakozott a Takarítsuk ki Európát elnevezésű nemzetközi akcióhoz, ami itthon TeSzedd néven vált ismertté. Ez utóbbit az idei évtől ősszel tartják a főszervező Földművelésügyi Minisztérium kezdeményezésére, csatlakozva a szeptember végi nemzetközi takarítási világnaphoz.

A Pumukli Óvoda a németországi Marl város óvodájának megkeresésére szállt be a tavaszi programba. Lehetett hozzájuk társulni: pénteken 16 és 18 óra között várták a vállalkozó kedvűeket.

A Pumukli Óvodában a pedagógiai program része a környezettudatos szemlélet megalapozása, és céljuk, hogy a gyerekeket a természet megóvására neveljék. Az intézmény tavaly elnyerte az Európai Hulladékcsökkentési Díjat is.

Címkék